ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на вулиці Франка суттєво змінять схему руху транспорту

|

У Львові на вул. Франка облаштують відокремлені смуги для громадського транспорту, щоб пришвидшити рух трамвая №8 (Соборна площа – Сихів) та інших трамваїв, які їздять по цій вулиці. Крім того, частину вул. Франка взагалі закриють для проїзду приватних автомобілів. Відповідне рішення у середу, 21 грудня, ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху, пише ZAXID.NET.

1410570_1451849

Згідно з рішенням, на вул. Франка в напрямку центру облаштують смугу громадського транспорту. Смуга починатиметься від перехрестя з вул. Саксаганського і продовжуватиметься до вул. Шухевича.

Ділянка вул. Франка від Пекарської до Князя Романа у напрямку із центру буде проїзною виключно для громадського транспорту. Автомобілі їхатимуть з площі Соборної через Галицьку площу на вул. Князя Романа і лише з неї – на вул. Франка.

У напрямку до центру проїзд автомобілів по вул. Франка буде заборонений на ділянці від вул. Князя Романа до вул. Шухевича. Для цього напрям руху приватних авто на вул. Князя Романа і Шухевича розвернуть у протилежний бік, щоб автомобілі об’їжджали по них вузьку ділянку вул. Франка в напрямку центру.

1410570_1451906

Крім того, на вул. Франка в напрямку від центру облаштують смугу громадського транспорту на ділянці від вул. Скельної до вул. Менделєєва.

Як розповів спеціаліст управління транспорту і зв’язку Львівської міськради Костянтин Баранюк, впровадити всі зміни мають до кінця березня 2017 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *