Профільний комітет ВРУ рекомендував депутатам ухвалити законопроект щодо е-квитка в цілому

|

Транспортний комітет Верховної Ради України прийняв рішення рекомендувати парламенту ухвалити законопроект щодо впровадження електронного квитка (№ 4121) в другому читанні та в цілому. Про це повідомив заступник голови транспортного комітету Верховної Ради України Ігор Васюник на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

е-квиток

«Транспортний комітет ухвалив рішення рекомендувати ВРУ ухвалити законопроект по електронному квитку в другому читанні та в цілому як закон. Враховано багато поправок від депутатів з різних фракцій. Кожен пільговик, відповідно до нового закону, отримає Е-квиток на безоплатній основі. Маємо надію, що відразу після новорічно-різдвяних свят даний закон буде ухвалено», – написав народний депутат.

Як повідомляв Львівський портал раніше, 17 листопада Верховна Рада України ухвалила в першому читанні  законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті» (р.№ 4121), який відкриває шлях до впровадження електронного квитка в міському пасажирському транспорті.

Водночас додамо, що фракція «Самопоміч» Верховної Ради України не голосувала за законопроект № 4121. Натомість у Садового добряче попарилися на темі е-квитка у Львові: прес-служба Львівської міської ради розповсюдила інформацію про те,  що 17 листопада у Львові підписали угоду щодо кредитного фінансування проекту автоматизованого збору оплати за проїзд у громадському транспорті міста, на якому був присутній лідер «Самопомочі», міський голова Львова Андрій Садовий.

Фото: ternopil.te.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *