На Львівщині затримано одного з найбільш «авторитетних» наркоторговців

|

На Львівщині поліція затримала чоловіка, що довгий час розповсюджував наркотики. Операція з його затримання була тривалою, інформує у Facebook начальник Жовківського відділення поліції  Олександр Гостіщев. Передає кореспондент Львівського порталу.

3

За його словами, у ніч з 19-го на 20-е грудня та весь день, до пізнього вечора, 20-го грудня закінчувалась та тривала спецоперація з документування та затримання по ст. 307 ККУ( збут наркотичних засобів) одного з центральних “бариг” Жовківського району.

«Три місяці кропіткої роботи карного розшуку і слідства, якісно зібрані докази і факти зробили те, що багато років не міг зробити ніхто з різних причин. Вчора всі отримали задоволення від своєї якісної роботи. Протягом 20-го грудня одночасно було проведено 14 обшуків в трьох районах області…», – повідомив він.

2

Під час затримання у нардкодилера вилучено більше 50 г амфетаміну, 45 таблеток субітексу(180 доз), до 100 г коноплі, 34 мобільні телефони та гроші і коштовності більше ніж на 500тис.грн.
« Для тих хто вчора казав, що він знову вийде. Ні, він не вийде –  в цей раз все всерйоз і надовго»,- переконаний О. Гостіщев.

1

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *