ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у львівській Ратуші з’явиться новорічне дерево

|

У холі Львівської міської ради (між першим і другим поверхом) 21 грудня о 11.30 год. відбудеться відкриття різдвяно-новорічної ялинки, що буде прикрашена виробами, виготовленими молоддю з особливими потребами. Акція має назву «Створюймо зміни разом – творчі та відкриті», інформує прес-служба Львівської міськради.

лмр

У заході візьме участь молодь з особливими потребами, якою опікується Благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ». Відбудеться невеличка презентація-виступ, під час якої звучатимуть вірші та пісні у виконанні особливої молоді. Виступить Марія Чучман, керівник «Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами» БФ «Карітас-Львів УГКЦ», соціальні працівники проекту, а також представники управління культури Львівської міської ради.

Новорічна ялинка перебуватиме у приміщенні Львівської міської ради впродовж місяця.

У «Центрі дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами» БФ «Карітас-Львів УГКЦ» впродовж місяця тривав арт-проект, де особлива молодь вчилась виготовляти різдвяних ангеликів (вітражних і з тканини), а також витинанки з паперу. Ці мистецькі витвори можна побачити на ялинці.

«Таким чином маємо на меті привернути увагу громадськості до проблем молоді з особливими потребами, які опинилися в складних життєвих обставинах, але попри все вміють радіти життю і мають талановиті вмілі руки», – розповідають організатори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *