ОСТАННІ НОВИНИ

Святий Миколай приніс подарунки солдатам Академії СВ

|

Святий Миколай приніс подарунки солдатам 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ. Про це Львівському порталу повідомили у Медіа-групі Національної академії СВ.

340

Ще з дитинства, у цей казковий вечір, усі з нетерпінням чекають на подарунки від святого Миколая. Ми дорослішаємо, але все одно любимо цей день і очікуємо приємних сюрпризів не зважаючи, що ти вже не дитина і на тобі військова форма. Проте, як відомо, святий Миколай приходить до всіх хто його чекає. Відтак солдат очікували приємні подарунки.

341

Привітати військовослужбовців 184 Навчального центру приїхало дуже багато поважних гостей. Передусім, це діти зі сіл Старичі та Шкло. Вони активно, з дитячою безпосередністю і любов’ю, готувалися до приїзду. Зокрема, напекли декілька сотень смачних булочок та підготували виставу про хороші й погані вчинки, які оцінює сам Святий Миколай.

342

Опісля, усіх присутніх привітав Єпископ-помічник Львівської архієпархії УГКЦ Владика Венедикт (Алексійчук). Також з подарунками приїхали духовні наставники 184-го Навчального центру отці Тарас Михальчук, Тарас Свищ, Андрій Сіданич та Богдан Печара. А львівський підприємець Віра Беньо подарували солдатам понад півтонни солодощів.

Гостинці від святого Миколая передали і тим, хто сьогодні перебуває на лікування у лазареті. Наприклад, солдат Микола Микуляк, який відслужив два місяці, зізнався, що не сподівався отримати подарунки від святого Миколая навіть у війську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *