ОСТАННІ НОВИНИ

«По комфорту різниці між новим та старим тролейбусом нема», - Садовий

|

Як зазначив міський голова Андрій Садовий, до 2020 року громадський транспорт заплановано оновити на 70%. В оновлення рухомого складу вже інвестовано значні кошти. Про це інформує прес-служба міськради Львова.

садовий

«Сьогодні інвестовано великі кошти. Ми вже закупили 10 нових автобусів Електрону, які зараз їздять. За 55 автобусів ціна буде 260 млн – це в цьому році інвестовано в «Електрони», ще 36 млн грн інвестовано у 20 автобусів «Богдан», бо не на всіх вулицях міста пройде великий автобус. Треба оновлювати автобуси середньої місткості. 5 тролейбусів ми взяли, торік також брали. Цього року ми отримали 7 трамваїв. Один трамвай орієнтовно 1 млн євро коштує. Це дуже вартісний транспорт, але він себе окуповує, бо це комфорт.

Це не є кредити, коли ти кошти береш на 20 років – це вже інвестиція. Маючи повагу та довіру Європейського банку реконструкції та розвитку, Європейського інвестиційного банку, нам йдуть на зустріч, бо ми завжди дотримуємось слова, у нас дуже збалансована фінансова політика міст», – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Окрім нового транспорту, ЛКП «Львівелектротранс» збільшує парк, проводячи капітально-відновлювальний ремонт трамвайних та тролейбусних вагонів, які вже тривалий час не були у використанні.

«Ми цього року відремонтували 4 тролейбуси і 4 трамваї, зі старих, фактично, зробили нові. Планка на наступний рік буде ще більшою. У нас не має бути невідремонтованого жодного трамвая чи тролейбуса. Звичайно, що збільшується кількість людей, маршрутів, треба закуповувати нові. Деякі з тих машин ми не зможемо відремонтувати

По комфорту різниці між новим та старим тролейбусом нема. Старий тролейбус після реконструкції – нові сидіння, нова обшивка, підігрів всередині, трошки менш комфортний щодо доступності – дуже якісний. Велика подяка нашим працівникам, які своїми силами налагодили це виробництво. Всі люди, які працюють на підприємстві, задіяні», – додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Раніше повідомлялось, що Львів отримав нові маршрутки і тролейбуси.

Фото: Варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *