ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівському полігоні тренують військовослужбовців в умовах АТО

|

Підготовка військовослужбовців у 184-ому Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ відбувається з врахуванням особливостей бойових дій на сході України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Академії СВ.

328

Впродовж чотирьохденних зборів командири рот (батарей) та їхні заступники у 184-ому Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ вдосконалювали свої практичні навички та методику підготовки підлеглого особового складу.

Важливо, що основна увага під час проведення цих зборів була відведена саме практичній складовій. На об’єктах полігону офіцери вдосконалювали свої знання та навички з тактичної, медичної, вогневої та інженерної підготовок. Ці дисципліни для офіцерів є звичними і більшість з них знають їх на «відмінно». Однак військова наука не стоїть на місці, відтак навчання проводиться з обов’язковим урахуванням досвіду проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. Офіцери, зокрема, ознайомились з новітніми формами та способами ведення бойових дій, а саме виконували вправи з вогневої підготовки, освоювали нові прийоми пересування на полі бою та особливості надання медичної допомоги тощо, а головне — опановували нові методики підготовки підлеглих.

Після завершення зборів командири рот (батарей) та їхні заступники повернуться до своїх підрозділів, де передаватимуть отримані знання своїм підлеглим та курсантам, що здобувають військовий фах у 184-ому Навчальному центрі.

За словами заступника начальника Центру з навчальної роботи — начальника відділу підполковника Олександра Молокова, основним завданням зборів є максимально якісна підготовка командирів рот (батарей) та їхніх заступників з урахуванням досвіду проведення АТО. Від належного рівня підготовки даної ланки управління безпосередньо залежить й якість кваліфікації їхніх підлеглих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *