ОСТАННІ НОВИНИ

Міліціонерам-пенсіонерам пообіцяли проіндексувати пенсії

|

Львівським колишнім міліцонерам пообіцяли переглянути пенсії. Про це Львівському портаул повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

Як відомо, у колишній день міліціонера, 20 грудня, під стінами Львівської ОДА зібрались пенсіонери і ветерани МВС з вимогою перерахунку їх пенсійного забезпечення. До людей вийшов голова облдержадміністрації Олег Синютка. Зокрема, він пообіцяв повторно скерувати усі вимоги учасників мітингу до Верховної Ради України та Міністерства внутрішніх справ.

“Ми вже звертались із відповідним проханням у профільний Парламентський комітет та міністерство. Проте Львівська ОДА сформує повторний лист із детальним описом проблеми, яка вас турбує. І я запевняю – все, з чим ви сьогодні звертаєтесь, буде не лише задокументовано, а й донесено до тих керівників, від яких залежить прийняття рішення і у Верховній Раді, і в Уряді”, – зазначив він.

Також Олег Синютка привітав колишніх працівників МВС із Днем міліції. “Кращі свої роки життя ви віддали правопорядку. І я переконаний, що тут зібрались чесні люди, які ніколи не закривали справи за гроші та не займались іншими речами, які, на превеликий жаль, були присутні в органах внутрішніх справ. Серед вас є безліч порядних офіцерів, які сьогодні можуть будь-кому чесно подивитись в очі і, більше того, допомогти у реформуванні сьогоднішньої поліції”, – зазначив він.

Також разом із головою ОДА до людей вийшов і новий очільник поліції Львівщини Валерій Середа, який вислухав вимоги колишніх правоохоронців та пообіцяв підтримку зі свого боку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *