ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові можливо збудують доступний транспорт для неповносправних

|

Сьогодні в міській раді відбулась зустріч міського голови Львова Андрія Садового з президентом компанії «The Doppelmayr / Garaventa Group» Міхаелем Допельмауером. Під час зустрічі говорили про можливість облаштування у Львові канатної дороги із залученням світового досвіду. Як розповів Міхаель Допельмауер, в Австрії канатні дороги – це доступний транспорт для неповносправних осіб, і цей проект – це хороший приклад реалізації транспортного зв’язку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

транспорт

Нагадаємо, сьогодні з 14.00 до 16.00 год у конференц-залі Центру міської історії Центрально-Східної Європи відбудеться лекція-воркшоп експерта з мобільності та будівництва канатних доріг у різних містах світу – Міхеля Допельмаєра. Модератор зустрічі: Юліан Чаплінський, головний архітектор Львова, начальник управління архітектури. Подія відбудеться англійською мовою з синхронним перекладом на українську. Вхід вільний.

Розмову з Міхелем Допельмаєром, одним зі світових експертів у розвитку мобільності у містах, що входять в спадщину ЮНЕСКО, можна буде послухати у прямій трансляції від Tvoemisto.tv. Говоритимуть про будівництво канатних доріг та загальні тенденції розвитку міст.

Сьогодні канатні дороги відіграють важливу роль в загальній концепції міського транспорту багатьох міст світу. Їхньою перевагою є не лише швидкість та доступність, але й те, що такий вид транспорту є більш екологічним, у порівнянні з іншими.

Довідка

Компанія Doppelmayr / Garaventa Group – це австрійсько-швейцарська компанія, яка займається виготовленням крісельних підйомників, фунікулерів, гондол для лижних та розважальних парків, а також громадського транспорту та вантажних підйомників.

На сьогоднішній день компанія виробила близько 14,600 устаткувань у 89 країнах. Компанія Doppelmayr / Garaventa Group була заснована у 2002 році, коли Doppelmayr з Вольфурта, Австрії об’єдналась з Garaventa AG з Швейцарії, щоб сформувати найбільшого в світі виробника канатних доріг.

Компанія виникла у Вольфурті, Австрії 1892 року (Konrad Doppelmayr & Sohn).

Компанія була обрана у квітні 2011 року в якості одного з консорціуму для побудови системи канатної дороги у Лондоні.

Підрозділи:

Doppelmayr Seilbahnen. Основу компанії Doppelmayr складає продукція канатної дороги, яка включає в себе кабельні машини, гондоли, знімні крісельні підйомники, фіксовані крісельні підйомники, та продається під торговими марками Doppelmayr і Garaventa.

Doppelmayr Transport Technology розробляє і реалізує підйомно-транспортні системи канатної дороги.

Doppelmayr Cable Car будує автоматизовані пересувні пристрої для аеропортів та інших міських потреб. Перше устаткування було запущене в Mandalay Bay в Лас-Вегасі в 1999 році.

CWA Constructions в Ольтені, Швейцарії, виробляє гондоли, пересувні кабіни для установок Doppelmayr.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *