ОСТАННІ НОВИНИ

Розміщення трамвайної зупинки в районі перехрестя Тернопільська – Стуса є неможливим, - «Львівдіпрокомунбуд»

|

Львівський державний інститут проектування комунального будівництва «Львівдіпрокомунбуд» назвав неможливим розміщення трамвайної зупинки в районі перехрестя вулиць Тернопільська – Стуса. Причина – поздовжній ухил трамвайної колії на ділянці від вул.Стуса, 25 до пр.Червоної Калини, 8 становить 48,6%. А розміщення зупинок дозволяється на ухилах не більше 30%. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

tramvay

Як йдеться у листі, зазначена ділянка трамвайної колії віднесена до ділянок з важкими умовами рухами.

Згідно з пунктом 3.1 «Положення про порядок експлуатації трамвая на маршрутах з важкими умовами руху» та пунктом 2.6.1.2 «Правил експлуатації трамвая та тролейбуса», розміщення зупинок на ухилах більше 30% не дозволяється.

Також, згідно з пунктом 2.40 ДБН В.2.3.-5-2001 «Вулиці та дороги населених пунктів», трамвайні зупинки та роз’їзди слід розміщувати на прямих ділянках міських вулиць та доріг з поздовжнім похилом проїзної частини не більше 30%.

Отже, як зазначено в листі, влаштування трамвайної зупинки в районі перехрестя вул.Стуса і Тернопільської суперечить вимогам чинних нормативних документів.

Фото: Новини Львова

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *