ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові у підвалі одного з будинків чоловік варив наркотики

|

У Львові правоохоронці викрили зловмисника, який варив наркотичну речовину. Речовину з місця події поліцейські вилучили та відправили на експертизу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

наркотики

У Сихівський відділ поліції 16 грудня поступило повідомлення про те, що в підвальному приміщенні одного з будинків Сихова невідомий варить ймовірно наркотичну речовину.

На місце події прибули правоохоронці, які виявили чоловіка під час варіння невідомої речовини зовні схожої на наркотичну. Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний мешканець цього будинку. З місця події правоохоронці вилучили та відправили на експертизу дві літрові банки з речовиною зеленого кольору із запахом ацетону та речовину рослинного походження коричневого кольору. За словами чоловіка, він варив наркотичну речовину для власного вжитку.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *