ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Радехова помітили шкільний автобус, який замість школярів перевозив пасажирів

|

У департаменті освіти і науки облдержадміністрації перевірять факт нецільового використання автобуса «Школярик», нещодавно зафіксований працівниками Управління Укртрансінспекції у Львівській області. У будній день автобус рухався у напрямку міста Радехів, здійснюючи посадку та висадку пасажирів, замість того, щоб возити школярів з уроків. Про це розповіла заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак, передає Львівський портал.

шкільні автобуси

За її словами, у департаменті освіти і науки здійснять відповідне службове розслідування, аби дати оцінку цьому факту.

«Школярики» можна використовувати лише для перевезення учнів до навчальних закладів та зворотно у межах району. І таке використання транспортного засобу є неправомірним. Тому дану ситуацію слід детально вивчити і вжити всіх необхідних заходів», – наголосила Ірина Гримак.

Як повідомив начальник обласного управління Укртрансінспекції Сергій Небесний, таке використання автобусу є порушенням Закону України “Про автомобільний транспорт” (ст 39) – здійснення регулярних пасажирських перевезень без відповідних документів. За що також передбачено штраф у розмірі 100-та неоподаткованих мінімумів – 1700 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *