ОСТАННІ НОВИНИ

Вифлеємський вогонь вже у Львові

|

Пластуни вже привези Вифлеємський вогонь миру до Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

4

Так, сьогодні, 17 грудня, львівські пластуни урочисто передали Вифлеємський Вогонь Миру керівництву Львівської облдержадміністрації.

2

3

“Пластуни, як ніхто інший, знають ціну цього Божественного дару, тому що Бог і Україна в серці кожного з вас із моменту прийняття присяги, – зазначив Олег Синютка. – Вогонь Миру та Злагоди сьогодні, як ніколи, потрібний українцям. З великою вдячністю приймаю із ваших рук цей Вогонь, який сьогодні уособлює у собі ще й нашу з вами перемогу. Маю надію, що скоро Благодатний Вогонь, який горітиме у наших домівках, зігріє душу кожного українця, від заходу і до сходу”.

5

Із 19:00 год сьогодні кожен охочий зможе взяти Вифлеємський вогонь у свої домівки із собору св. Юра (площа Святого Юра, 5).

6

Нагадаємо, акція “Вифлеємський Вогонь Миру” – міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа. Вифлеємський вогонь, котрий символізує тепло, мир, злагоду і сподівання, Україною поширюють пластуни. Вогонь передають від міста до міста й заносять у церкви, державні установи, школи, сиротинці, лікарні.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *