ОСТАННІ НОВИНИ

Під час ворожого артобстрілу поранили двох українських бійців

|

За минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув, двоє отримали поранення внаслідок ворожого артобстрілу біля села Невельське. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційному центрі РНБО.

1

Луганський напрямок

Крім поодиноких збройних провокацій біля Станиці Луганської, бойовики зосередили вогонь у Попаснянському районі. Інтенсивність обстрілів зросла. Так, бойовики застосували міномети біля Новозванівки і Попасної, а з початком темної пори добу – задіяли артилерію калібром 122 і 152 міліметри на цих ділянках, а також в районі села Троїцьке. Як розповів сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, усього противник випустив 29 мінометних мін і 32 артснаряди.

Донецький напрямок

Ворожі провокації з легкої зброї фіксувалися біля Авдіївки та на горлівському периметрі, зокрема неподалік Майорська та Зайцевого. Також бойовики відкрили вогонь з мінометів біля Авдіївки та селища Луганське – загалом випустили 43 мінометні міни. Наприкінці доби ворог здійснив артилерійський обстріл українських позицій поблизу селища Невельске Ясинуватського району. Усього бойовики випустили 30 артснарядів.

Маріупольський напрямок

Найбільш неспокійно на цьому напрямку. 3/4 обстрілів були з важкого озброєння – 82- й 120-мм міномети і 122-мм артилерія. Найгарячіше було в районах Широкиного, Талаківки і села Водяне. Російсько-окупаційні війська активно застосовували артилерію та міномети між  07:00 та 08:30 і потім ввечері, між 16:00 та 19:00.

Також окупанти стріляли з артилерії поблизу Лебединського та мінометів – біля Красногорівки і Павлопіля. Загалом бойовики випустили 96 артснарядів і 383 мінометних міни. В районах Мар’їнки, Гнутового та Новотроїцького ворог стріляв з легкої зброї.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *