ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські поліцейські затримали злодія-гастролера

|

У Львові поліцейські затримали зловмисника під час крадіжки з супермаркету.  Також він викрадав товар з магазинів у Одесі та в Києві. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

zlodiy

До Залізничного відділу поліції 15 грудня з заявою про крадіжку звернулась заступник керуючого одного з львівських супермаркетів. Жінка повідомила, що близько 16.30 з торгівельної зали було викрадено майже п’ятсот упаковок жуйки «Орбіт» на загальну суму майже три з половиною тисячі гривень.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що до скоєння цього злочину причетний 22-річний, раніше неодноразово судимий за крадіжки, мешканець Кіровоградської області. Свої злодійські таланти чоловік проявляв окрім Львова ще в Одесі та у Києві. Викрадену жуйку він спакував у рюкзак і в такий спосіб виніс з магазину», – розповів начальник відділу превентивної діяльності Залізничного відділу поліції майор поліції Олег Житняк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею крадіжка. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до пяти років або позбавлення волі на той самий строк.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *