ОСТАННІ НОВИНИ

За минулу добу у зоні АТО втрат серед українських військових немає

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув і не зазнав поранень. Проте зафіксовані втрати серед цивільних. Через збройні провокації бойовиків, загинув один цивільний та ще один отримав поранення в руку. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

15-12-777x437

Луганський напрямок

Бойовики здійснювали поодинокі провокації у Попаснянському, Новоайдарському та Станично-Луганському районі. Поблизу Кримського противник випустив 5 мінометних мін. В інших місцях застосовувалася легка зброя.

Донецький напрямок

Кількість порушень режиму припинення вогню знизилася до трьох. Усі – в місцях постійного протистояння: селище Луганське, Троїцьке, що на горлівському периметрі, та Авдіївка. Біля Луганського вів обстріли ворожий снайпер, а в двох інших точках окупанти випустили 34 мінометних міни. У Авдіївці українські військові відкрили вогонь у відповідь, після чого обстріли припинилися.

Маріупольський напрямок

Зберігається найширша географія обстрілів та найчастіше застосування важкого озброєння. Так,  окупанти відкрили вогонь з артилерії і мінометів у передмістих Докучаєвська, а біля Широкиного і Лебединського стріляли з відповідно з 82-мм та 120-мм мінометів. Усього на ділянці противник випустив 14 мінометних мін та 8 артилерійських снарядів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *