ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині двоє п’яних молодиків викрали інвалідний візок, щоб покататись

|

Двоє зловмисників відкрито заволоділи інвалідним візком у місцевій лікарні та катались на ньому вулицями Борислава. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

e011d37d2b6d090c3ae02242b045ee3a

Працівники сектору реагування патрульної поліції Бориславського відділення поліції 14 грудня вночі під час патрулювання у місті Бориславі виявили двох чоловіків, котрі у нетверезому стані катались вулицями міста на інвалідному візку. Правоохоронці встановили їх особи – ними виявились місцеві мешканці віком 18 та 23 роки.

Під час перевірки працівники групи реагування також встановили, що інвалідним візком зловмисники відкрито заволоділи у травматологічному відділенні Бориславської міської лікарні.

«Зловмисники, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зайшли у лікарню, побачили там візок і вирішили забрати його з собою. Це побачили медсестри, які спробували їм перешкодити, але зловмисники, не зважаючи на жінок, таки втекли з лікарні з інвалідним візком», – розповів начальник Бориславського відділення поліції підполковник поліції Олександр Закутний.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Проводиться досудове розслідування. Інвалідний візок повернутий власнику.

Фото: varianty.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *