ОСТАННІ НОВИНИ

Міноборони звинувачує Львівський бронетанковий завод у присвоєнні 6,5 мільйонів гривень

|

Військова прокуратура у суді вимагає повернути переплачені кошти за оборонне замовлення в сумі 6,5 млн гривень до держбюджету. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

lbz

Військовою прокуратурою Центрального регіону України за результатами здійснення функцій органів прокуратури на об’єктах оборонно-промислового комплексу до Господарського суду міста Києва заявлено позов в інтересах Міністерства оборони України про стягнення з державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» коштів попередньої оплати, що перевищує фактичні витрати за договором на виготовлення та поставку бронетехніки на суму 6,5 млн грн.

Установлено, що у 2015 році Міноборони України уклала з  Львівським бронетанковим заводом державний контракт з оборонного замовлення на виготовлення та поставку бронетехніки.

На виконання умов договору, оборонне відомство здійснило оплату авансу на суму понад 30 млн гривень.

Як потім з’ясувалося, сума сплаченого авансу перевищує витрати на виготовлення та поставку замовлення на суму 6,5 млн гривень. Втім, Львівський бронетанковий завод так і не повернув переплачену суму, у зв’язку з чим, військова прокуратура регіону заявила позов про повернення цієї суми до державного бюджету.

Фото: tank.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *