ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують долучитися до обговорення облаштування вулиці Степана Бандери

|

У Львові 19-21 грудня відбудеться обговорення ескізних планів вулиці Степана Бандери. Про це повідомляють організатори, передає кореспондент Львівського порталу.

bezymyanvavauavaunyj

Проект «Вулиця для всіх» спрямований на планування реконструкції вулиці Степана Бандери із залученням до процесу планування мешканців та користувачів вулиці.

«Наступний тиждень насичений активностями щодо обговорення облаштування руху на вулиці Степана Бандери. Очікуємо коментарі, поради,пропозиції та презентацію успішних кейсів від німецьких експертів. Прагнемо отримати максимум ідей та думок щодо найоптимальніших варіантів облаштування вулиці від усіх користувачів вулиці.Презентація 3-ох ескізних варіантів по всій довжині вулиці Степана Бандери, за участі керівника управління планування транспорту у місті Ляйпциг, Торбена Гайнеманна та представників ЛКП «Інститут просторового розвитку».Кожен користувач вулиці може визначити який саме варіант є оптимальним»,-йдеться у повідомленні.

Для того щоб зібрати думки всіх, КУ «Інститут міста» проводить зустрічі із різними зацікавленими сторонами : мешканці вулиці, батьки і діти, автомобілісти та велосипедисти, бізнес, маломобільні групи населення, студенти.

Обговорення пройде в І корпусі НУ «ЛП» в 114 аудиторії вулиці Францішка Карпінського, 2/4  (вхід з вул.Степана Бандери 24)

тел. (032) 254 60 81, (032) 254 60 82,

моб. (067) 672 86 81

[email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *