ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО внаслідок обстрілу загинув цивільний, ще один - травмований

|

Сьогодні вранці, 14 грудня, бойовики відкрили вогонь по людям, які перебували в черзі поблизу КПВВ “Майорськ”, одна людина загинула, ще одна зазнала поранення. Про це інформують у прес-службі ДПС.

1

«Близько 9-ї години російсько-терористичні війська відкрили вогонь зі стрілецької зброї в напрямку контрольного поста “Майорськ”, який поряд з однойменним КПВВ. В цей час на дорожньому коридорі саме знаходилися люди, які слідували через лінію розмежування», – повідомили в Держприкордонслужбі.

«У результаті обстрілу за 50 метрів від КрП кулі терористів влучили і в цивільних громадян. Одна людина отримала поранення в плече, а іншій російські найманці нанесли смертельне поранення в голову», – додають прикордонники.

Пропускні операції на вказаному напрямку призупинені, прикордонники негайно вивели з лінії вогню людей, які перебували на в’їзд з неконтрольованої території.

На місце викликано карету швидкої. Пораненому чоловіку надано меддопомогу, його стан здоров’я задовільний. Крім того, лікарями констатовано смерть іншого потерпілого.

У свою чергу, за інформацією УП, один з ватажків бойовиків у своєму ФБ заявив, що це українські військові самі обстріляли автобус с цивільними на підконтрольній собі території.

У відповідь на це помічник голови Держприкордонслужба Олег Слободян у своєму ФБ зазначив, що бойовики готувалися до цієї провокації заздалегідь.

“Те, як швидко вони викинули цей фейк, лише підтверджує їхню вину. До цієї провокації вони готувалися заздалегідь, оскільки зараз поблизу лінії розмежування багато міжнародних експертів”, – написав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *