ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян з автівками просять допомогти Миколаю розвезти подарунки дітлахам

|

Організатори акції «Фабрика Святого Миколая» потребують допомоги в неділю, 18 грудня, з розвезенням подарунків дітям. Усіх небайдужих, хто може допомогти своїм авто, просять зголошуватись. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

fabrika

«Цієї неділі, 18 грудня, всі помічники Миколая, власне, будуть розвозити подарунки. Оскільки цього року помічників є менше, ніж звичайно, то нам потрібні водії, помічники св. Миколая. Усі хто має легкові автомобілі і мають можливість забрати групу людей із 4-ох осіб і 2 мішки подарунків в неділю з Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) і відвести в точку доставлення подарунків. Усіх запрошуємо долучитися на нашу фейсбук- сторінку https://www.facebook.com/MykolajProTebeNeZabude/?fref=ts або на сайті є наші контакти, можна телефонувати і зголошуватися про допомогу особисто.

Найбільша потреба в канцтоварах і в солодкому. Це найбільші і найдорожчі речі, які ми закуповуємо. Тому, якщо є можливість приносити, то ми будемо раді», – зазначила Христина Дольна, координатор акції «Миколай про тебе не забуде».

Цього року Фабрика святого Миколая працюватиме у Львові з 12 до 17 грудня у приміщені Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17). Розносити подарунки по домівках потребуючих дітей міста Львова будуть 18 та 19 грудня. В рамках акції волонтери також роздаватимуть солодощі та листівки мешканцям міста на святковій акції в місті 19 грудня.

Відтак, є потреба у 50 автомобілях, які в неділю з 16.00 год можуть допомогти доставити подарунки дітям. Загалом цього року волонтери готують подарунки для 2,5 тис дітей. До акції долучилось 400 волонтерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *