ОСТАННІ НОВИНИ

Лісівники розповіли, скільки коштуватимуть новорічні ялинки на Львівщині

|

На ялинкову кампанію 2016-2017 років лісогосподарські підприємства Львівського ОУЛМГ запропонували заготівлю новорічних ялинок в обсязі 14,5 тис.шт. Про це повідомляє прес-служба Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

ялинки

Середня ціна на ялинки 1-3 м буде становити від 55 до 250 грн. На сайтах лісогосподарських підприємств можна дізнатися про ціну на ялинку в залежності від породи та висоти деревця.

Реалізація ялинок буде проводитися з дворів лісництв, лісгоспів, на ринках районного та місцевого значення.

Як і в минулому році, кожна ялинка буде маркуватися біркою або самоклеючою стрічкою із штрих-кодом, яка містить інформацію про місце заготівлі, що підтверджує законність її реалізації.

Відпуск новорічних ялинок буде проводитись по товарно-транспортних накладних (ф-ТТН-ліс), скріплених гербовою печаткою лісогосподарського підприємства.

Для організованого проведення цьогорічної ялинкової кампанії та попередження випадків незаконної заготівлі і реалізації новорічних ялинок Львівським ОУЛМГ, Головним управлінням Національної поліції у Львівській області, Державною екологічною інспекцією у Львівській області видано спільний наказ від 24 листопада 2016 року №64 “Про додаткові заходи щодо забезпечення охорони шпилькових насаджень від незаконних рубок в передноворічний період”, яким визначений порядок реалізації та перевезення новорічних ялинок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *