ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїдуть кращі юні акробати України

|

Упродовж 16 – 19 грудня в гімнастичних залах спортивного корпусу Львівського державного університету фізичної культури ім. Івана Боберського (м. Львів, вул. Д. Дудаєва, 8) триватиме VІІІ відкритий Всеукраїнський турнір зі спортивної акробатики, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Олексія Чернявого. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, передає Львівський портал.

z_4f1ac2ac

У турнірі очікується рекордна за усі роки кількість учасників – близько 370 спортсменів – вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивних клубів із 18 регіонів України, де культивується спортивна акробатика.

Змагання відбудуться між представниками 11 кваліфікаційних груп: за програмою юнацьких та дорослих спортивних розрядів, серед кандидатів у майстри спорту та вікових груп: 11-16, 12-18, 13-19 років і дорослих.

Традиційно до учасників турніру разом з “Театром спорту” та театром “Мрія” (ЛДУФК) завітає Святий Миколай з вітаннями та подарунками.

Слід зазначити, що змагання проводяться під егідою Міністерства молоді та спорту України, за сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, обласної федерації гімнастики, відділення НОК України у Львівській області та Львівського державного університету фізичної культури ім. І. Боберського. Головний суддя змагань – суддя національної категорії Аліна Сениця (м. Львів).

Урочисте відкриття змагань відбудеться у суботу, 17 грудня, о 13:00  год.

Довідка

Олексій Чернявий – один із засновників львівської школи акробатики, один з перших заслужених тренерів України в цьому виді спорту; упродовж тривалого часу працював на кафедрі гімнастики Львівського державного інституту (нині університету) фізичної культури.

Фото: zik.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *