ОСТАННІ НОВИНИ

Загарія буде займатись протидією корупції та люстрацією

|

Колишній очільник ГУ НП у Львівській області Дмитро Загарія очолив нове управління з кадрового контролю, протидії корупції і люстрації Національної поліції України. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

zagariya

Як повідомляється, з метою посилення кадрового контролю в середовищі поліцейського корпусу, який зараз формується, та належного виконання Законів України «Про протидію корупції» та «Про очищення влади», у Національній поліції України створено Управління з питань кадрового контролю, протидії корупції та проведення люстрації.

«Формування якісного корпусу поліцейських – один з ключових пріоритетів створення Національної поліції України. Новостворене управління буде займатися підбором кадрів та моніторингом якості кадрового складу НПУ». – наголошують в управлінні.

Керівником Управління призначено полковника поліції Дмитра Дмитровича Загарію.

«Він має близько 30 років стажу служби в правоохоронних органах, пройшов шлях від рядового міліціонера до полковника поліції, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня та медаллю «Захисник Вітчизни». Дмитро Загарія два роки був керівником Головного управління МВС України у Львівській області, з листопада 2015 року – очолив Головне управління НПУ у Львівській області»,- йдеться у повідомленні.

«Дмитро Загарія успішно справлявся з керівництвом обласним підрозділом міліції та поліції в період реформування. Він був одним з організаторів так званого «Самбірського експерименту» по організації кущової системи забезпечення правопорядку і безпеки в сільській місцевості, а також створення корпусу груп швидкого реагування, результати якого прийняті до впровадження по всій країні в рамках проведення реформи МВС», – додається у повідомленні.

Представлення концепції і стратегії діяльності новоствореного Управління з питань протидії корупції та проведення люстрації НПУ відбудеться в лютому 2017 року.

Як відомо, сьогодні, 13 грудня, у Львові відбудеться представлення нового керівника Нацполіції області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *