ОСТАННІ НОВИНИ

«Я не бідна людина». Новий очільник поліції Львівщини прокоментував свою декларацію

|

Новий керівник ГУ НП у Львівській області Валерій Середа розповів, чому не вказав доходи своєї дружини у декларації за 2015 рік. Про це він зазначив, відповідаючи на питання журналістів опісля свого призначення на посаду 13 грудня, передає кореспондент Львівського порталу.

sereda-2

За словами головного поліцейського області, за 2015 рік він подав паперову декларацію, оскільки його тодішня посада не вимагала е-декларації. Додамо, що В. Середа був ректором Львівського університету внутрішніх справ.

«У зв’язку з тим, що я вступив на посаду керівника поліції, я зараз зобов’язаний заповнити електронну декларацію», – зазначив він.

На питання журналістів, чому у своїй паперовій декларації він написав, що йому невідомий дохід власної дружини, В. Середа відповів:

«Там вказана моя дружина і неповнолітня дитина. По дружині, здається, я вказав, а більше там нікого не вказується…Дохід сім’ї там сумарний пишеться…».

deklaratsiya

Після того, як йому продемонстрували декларацію, він таки погодився, що не вказав дохід дружини.

«В моєї дружини незначний дохід. Однозначно, що я це все вкажу, як вимагається законом. Хочу одразу сказати, я не бідна людина. Я проживаю у власному особняку,  маю власний автомобіль. Все життя я не бив байдики, не спав, не гуляв. Тому перед службою, враховуючи проживання неподалік кордону, бував у Польщі, Югославії…десь стартовий капітал набув…», – сказав він.

Нагадаємо, начальником ГУ НП  у Львівській області Валерій Середа став 13 грудня.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *