ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові офіційно провели Загарію до столиці, а Середі віддали його крісло

|

Сьогодні, 13 грудня у Львові в актовому залі ГУ НП у Львівській області ( вул. Григоренка, 3) з посади очільника управління проводжали Дмитра Загарію. Водночас у залі представили нового керівника Нацполіції Львівщини Валерія Середу. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

dsc_7835

Так, під час урочистостей радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко офіційно повідомив про нові призначення Дмитра Загарії та Валерія Середи.

dsc_7836

«Наказами Національної поліції України від 12 грудня 2016 року звільнено від тимчасового виконання обов’язків начальника головного управління Національної поліції у Львівській області полковника поліції Загарію Дмитра Дмитровича та призначено його цим ж наказом на посаду начальника управління з питань запобігання корупції та проведення люстрації Національної поліції України. Також наказом Національної поліції від 13 грудня цього року призначено начальником головного управління Національної поліції у Львівській області  генерала поліції третього рангу Середу Валерія Вячеславовича, який працював до цього ректором Львівського державного університету внутрішніх справ», – виголосив він.

dsc_7858

Дмитро Загарія під час свого виступу перед колегами і громадою заявив про сподівання, що Львів та область продовжать змінюватися на краще в плані безпеки.

dsc_7829

«Я хочу подякувати вам усім за ту роботу, яку ми з вами проводили впродовж останніх двох з половиною років. Я ще раз переконався, що без громади, без активних її учасників рухатись  вперед неможливо.  Я сподіваюся, що мій тимчасовий перехід на роботу у центральний апарат Національної поліції не порве з вами стосунки. Я відкритий для спілкування, залишаюся разом з вами, і сподіваюся, що при новому очільнику Національної поліції Львівщини ми зможемо разом забезпечити безпеку, громадській спокій на теренах Львівщини. Сподіваюсь, що все добре, що ми разом зробили, буде розвиватись, і Львівщина буде попереду усіх позитивних змін», – звернувся він до колег.

Дмитра Загарію проводжали оплесками як керівництво міста та області, так і побратими-поліцейські та громадини, що були присутні у залі.

Водночас новий головний поліцейський Львівщини розповів про сої першочергові кроки на новій посаді.

dsc_7896

«Я не хочу робити необдуманих кроків, хочу вивчити ситуацію зсередини. Кадрові проблеми є досить серйозні, як фізична відсутність працівників, так десь і є питання до професіоналізму деяких працівників, у тому числі серед керівних кадрів. Але це не означає, що прийшов Середа і завтра будуть всі звільнені… Без допомоги громади і ЗМІ мені буде важко розібратись.

dsc_7850

По-перше, треба набрати людей. Тут має бути допомога громадськості. Фабрики робокопів в Україні  і світі ніде немає, і з космосу до нас ніхто не прилетить. Тут треба буде спільно відсіювати, перебирати. Була проведена атестація, що дала часткові зрушення у кадровій політиці, але ми бачимо, що не зовсім. Навіть на Львівщині маємо прикрі факти, що правники поліції були затримані за прямі злочинні дії, і це не кінець»,- зазначив Валерій Середа.

dsc_7882

Раніше Львівський портал писав, що Валерій Середа прокоментував свою декларацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *