ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові представлять нового керівника Нацполіції області

|

Сьогодні, 13 грудня, о 17. 00 год. в головному управлінні Національної поліції Львівської області ( вул. Григоренка, 3) відбудеться представлення нового керівника поліції області. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко, передає кореспондент Львівського порталу.

img_3190

За його словами, колишнього очільника поліції Львівщини , ймовірно, переведуть у центральний апарат Нацполіції.

«Мені відомо, що сьогодні в головному управлінні Національної поліції буде представлення нового керівника.  Дмитро Загарія, можливо, піде працювати у центральний апарат, але хто буде його наступником – хай це буде інтригою»,- заявив він.

За словами І. Стойка, представлення нового керівника відбудеться о 17. 00 год. для представлення нового очільника ГУ НП у Львівській області.

На питання журналістів, хто ж буде очолювати Львівський державний університет внутрішніх справ, коли його ректор Валерій Середа стане очільником поліції Львівщини (про таке призначення ходили розмови раніше), Іван Стойко відповів:

«Я не є кадровик, і тому це не моє повноваження. Тому о 17 год. зможете спитатись у керівництва Нацполіції, хто буде замість Середи».

Водночас Валерія Середу уже поали вітати із новим призначенням у Facebook.

1

Пізніше у прес-службі ГУ НП у Львівській області підтвердили призначення Валерія Середи очільником управління Нацполіції області.

Фото: yablog.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *