ОСТАННІ НОВИНИ

Савченко вийшла з «Батьківщини» і створить свій політичний проект

|

Народний депутат Надія Савченко вийшла зі складу партії «Батьківщина», але ще залишається в однойменній парламентській фракції. Про це сказав депутат Іван Крулько (фракція «Батьківщина») агентству «Інтерфакс-Україна».

Савченко

«Вона вийшла з партії. Це сталося кілька тижнів тому, але ми не стали це розголошувати», – заявив він.

На запитання, чи залишається Савченко членом фракції «Батьківщина» у парламенті, Крулько відповів: «Так, поки що залишається».

При цьому нардеп не знає, чи розглядатиме фракція питання про поїздку Савченко до Мінська і проведення нею переговорів з лідерами т.зв. «ДНР» і «ЛНР» Олександром Захарченком і Ігорем Плотницьким.

«Я не знаю, чи буде (засідання фракції – ред.) щодо цього питання. У нас традиційно на початку пленарного тижня в понеділок проходить засідання фракції, яка розглядає порядок денний на пленарний тиждень і питання, які виносяться на погоджувальну раду», – сказав він.

«Я не виключаю, що там може виникнути обговорення цього питання… усе це стане відомим під час засідання (фракції – ред.)», – додав Крулько.

За календарним планом, найближчий пленарний тиждень ВР пройде з 20 до 23 грудня, а 19 грудня буде погоджувальна рада.

Окрім того, 12 грудня лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що Савченко оголосила про створення свого політичного проекту й не погоджує із фракцією свої дії, тоді як їхні позиції розходяться.

«Я думаю, що на фракції ми обов’язково будемо мати з нею розмову», – сказала Тимошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *