ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники Львівського загону виявили у чотирьох автомобілях тайники з сигаретами

|

На «зеленому кордоні», а також в пунктах пропуску  співробітники Держприкордонслужби із взаємодіючими правоохоронними органами проводять активні заходи по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

1

Так, учора у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Устилуг»  у чотирьох транспортних засобах прикордонники Львівського загону виявили контрабандний товар. В легкових автомобілях  «Фольксваген», «Опель», «Пежо» та «Альфа Ромео», які прибули під керуванням громадян Польщі та України, прикордонники виявили тайники з тютюном. Вони були знайдені в ніші коробки передач, в лонжеронах, в панелі приладів та в салонах автівок. У такий спосіб іноземці та наші співвітчизники намагалися перевезти через кордон 210, 170, 220 та 150 пачок сигарет відповідно. У двох із чотирьох випадках разом із куривом було вилучено і автомобілі.

2

Крім того, на Буковині, отримавши оперативну інформацію про можливу протиправну діяльність, прикордонники Чернівецького загону організували заходи з недопущення контрабандної діяльності. Як результат, прикордонники відділу «Красноїльськ» виявили 8 ящиків з тютюновими виробами. В подальшому 3,6 тисяч пачок виявлених сигарет передано представникам ДФС у Чернівецькій області.

Фото: прикордонники

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *