ОСТАННІ НОВИНИ

«Галицького центру кіномистецтв» у центрі Львова таки не буде

|

Прокуратура домоглась в суді зупинення будівництва торговельно-розважального комплексу в центрі Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

kinomistetstva

Завдяки вжитим прокуратурою Львівської області заходам вдалося уникнути скасування припису інспекції ДАБК у Львівській області, винесеного ще в 2013 році, яким зупинено незаконне будівництво ТОВ «Кіносвіт» торговельно-розважального центру за адресою проспект Шевченка, 3 – площа Галицька, 15 у м. Львові.

Зокрема, у 2015 році прокуратурою області в інтересах держави здійснено вступ у розгляд Львівським апеляційним адміністративним судом справи за позовом ТОВ «Асбуд-Інвест» до Інспекції ДАБК у Львівській області, треті особи – ТОВ «Кіносвіт», про скасування вищевказаного припису про зупинення виконання будівельних робіт.

Відтак, 8 грудня 2016 року за результатами судового розгляду Львівським апеляційним адміністративним судом у задоволенні позову ТОВ «Асбуд-Інвест» відмовлено повністю.

Вищевказане рішення набрало законної сили, з моменту його оголошення.

Нагадаємо, міські депутати зробили перший крок, щоб  семиповерховий розважальний центр з кінотеатром «Галицький центр кіномистецтв» з’явився. Раніше Львівський портал писав про те, що відповідна ухвала є фактично узаконенням будівництва торгового центру посеред центру міста. Забудовник, з яким свого часу судилась міська рада, порушує низку нормативних актів, на нього подали до прокуратури мешканці. Детальніше тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *