ОСТАННІ НОВИНИ

Дорожники запевняють, що на всіх дорогах Львівщини забезпечено проїзд

|

Проїзд автомобільними дорогами загального користування забезпечено. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Львівській області, передає Львівський портал.

очищення доріг від снігу

За оперативними даними, упродовж 12 грудня з 6:00 год – 13 грудня до 5:00 год дорожниками використано 982,4 тонн піщано-соляної суміші. Для ліквідації наслідків негоди на автомобільних дорогах загального користування працювало 96 одиниць спеціальної техніки.

За прогнозами синоптиків сьогодні, 13 грудня, на території Львівської  області – хмарно з проясненнями. Уночі місцями невеликий сніг. Удень без істотних опадів. Уночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі 3 – 8° морозу, в горах 12 – 15° морозу, вдень 1 – 6° морозу.

Служба автомобільних доріг у Львівській області наголошує, що під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів повинні забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

Своєю чергою департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА нагадує, що у разі необхідності можна скористатися визначеними місцями тимчасового відстою автотранспорту. З їх переліком можна ознайомитися – тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *