ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні – День сухопутних військ України

|

Сьогодні, 12 грудня, в Україні відзначають День сухопутних військ Збройних сил України.

suhoputni-viyska

Сухопутні війська Збройних Сил України були сформовані у складі Збройних Сил на підставі Указу Президента відповідно до статті 4 Закону України «Про Збройні Сили України» в 1996 році.

Начальник Національної академії сухопутних військ Павло Тккачук привітав своїх побратимів з цим святом.

«Як найчисельніший вид та основа бойового потенціалу Збройних Сил України, Сухопутні війська несуть найбільше навантаження та відіграють вирішальну роль у ході виконання завдань антитерористичної операції щодо забезпечення територіальної цілісності і недоторканності кордонів держави. Сьогодні у надзвичайно важких умовах бойової обстановки особовий демонструє вірність Військовій присязі, високу відповідальність та сумлінне виконання військового обов’язку.
Вагомий внесок у боєздатність Сухопутних військ робить Національна академія сухопутних військ, як видовий військово-навчальний заклад. Ми вклоняємось перед пам’яттю українських воїнів, які віддали своє життя за краще майбутнє рідної країни.
З нагоди професійного свята висловлюю слова щирої вдячності кожному з вас за високий патріотизм, відданість військовій справі, зразкову службу та навчання, та сумлінне виконання своїх обов’язків.
У цей святковий день бажаю всім вам та вашим сім’ям миру, доброго здоров’я і нових звершень у справі служіння Українському народові!»,- написав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *