ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують на зустріч з Ірмою Вітовською

|

У середу, 14 грудня, львів’яни матимуть нагоду зустрітися з прекрасною жінкою, талановитою акторкою та чуйною людиною Ірмою Вітовською. Відкрите інтерв’ю традиційно відбудеться у дворику «Львівської копальні кави» (пл. Ринок,10). У рамках проекту Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок…», Ірма говоритиме про милосердя. Початок о 18:00.  Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

irma

«Схарактеризувати Ірму Вітовську лише за акторськими здобутками складно, адже вона – не лише відома медійна персона, але й людина з чіткою громадянською позицією та великим серцем. Завдяки Ірминій волонтерській праці – наші захисники на Сході України мають теплий одяг та медикаменти. Завдяки її благодійним проектам – дітки з онкологічними хворобами отримують паліативну допомогу. Тож не дивно, що темою публічного інтерв’ю Мар’яни з Ірмою буде Милосердя. Для акторки милосердя є способом життя, тим, що приносить щастя. Як каже Ірма Вітовська: «Ця необхідність – віддавати, дарувати почуття – приходить поступово… Але потім вона приносить неймовірне відчуття щастя. Не позбавляйте себе щастя!», – повідомляє «Видавництво Старого Лева».

1

Довідка:
Ірма Вітовська  – відома акторка, волонтерка. Заслужена артистка України. Понад 16 років грає у Молодому театрі. Була телеведучою, знімалася у серіалах, артхаусному кіно та фільмах Олеся Янчука (у «Залізній сотні», «Владика  Андрей», «Нескореному»). Понад 4 роки займається надважливою справою – підтримує паліативно-хоспісний рух в Україні. Три роки волонтерить та збирає кошти для вояків АТО. За активну громадянську позицію та самовіддану допомогу людям «Фонд оборони країни» нагородив Ірму Вітовську відзнакою «За оборону країни».

Фото: Видавництво Старого Лева, Версії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *