ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» знову програли у футбол

|

Львівські «Карпати» у божевільному матчі поступаються кропивницькій «Зірці» та завершують 2016-ий рік поразкою. При цьому, карпатівці наостанок все ж зуміли потішити вболівальників голами, а Бланко-Лещук поповнив свою скарбничку ще одним взяттям воріт. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ФК «Карпати».

футбол

Гра розпочалася швидко й ініціативу забрали саме господарі поля. Вже на початку матчу карпатівці створили кіперу гостей Пасту чимало роботи. Костевич віддавав хорошу передачу на Худоб’яка, який не зміг попасти по м’ячу, а Мірошніченко мав продовжувати атаку та не втримав круглого у межах поля. Вже за декілька хвилин швидкий натиск «Карпат» дав логічний результат. Бланко-Лещук у штрафному майданчику перепасувався з Вербним і кінцем стопи загнав м’яча у ворота «Зірки».

Після важких перших хвилин матчу для гостей, свій натиск карпатівці все ж сповільнили. Та навіть це не дало змоги гостям із Кропивницького створити щось насправді небезпечне для Підківки. «Зірка» захопила центр поля і не збиралась поступатись м’ячем «зелено-білим». А вийти із своєї половини поля для карпатівців виявилось непростим завданням. Подібна гра привела до логічного голу. Бацула спіймав м’яч біля штрафної «Карпат» та щосили пробив по воротам, Підківка вже не міг допомогти, а круглий від стійки залетів у ворота.

У середині другої 45-хвилинки на вболівальників чекав справжній шквал голів. Провал у захисті «Карпат» призвів до голу від захисника гостей Ферейри, який внутрішньою частиною стопи красиво загнав круглого під перекладину. Вже за декілька хвилин господарі теж відповіли взяттям воріт Паста. Мірошніченко відірвався від захисників «Зірки» та віддав хорошу передачу на Чачуа, який у падінні головою зумів переграти кіпера гостей із Кропивницького. 2:2 і інтрига знову повернулась у гру.

Та шаленство на полі не зупинилось. Після подачі штрафного удару Щедрого, Кучеренко перестрибнув захисника «зелено-білих» і знову вивів «Зірку» вперед. Під завісу матчу гра заспокоїлась та свій момент на те, щоб вирівняти рахунок знову ж мали «Карпати». Пас від Лещука на молодого Максима Грися ледь не завершився взяттям воріт Паста, але той пробив прямо у руки голкіперу. Таким чином, «Карпати» завершують останній матч року поразкою, а вже навесні, надіємось побачити тільки переможні поєдинки «зелено-білих».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *