ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком Львівської міськради дав старт виплаті АТОвцям компенсації за неотриману землю

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань учасників АТО зі Львова. Таке рішення прийняли сьогодні, 9 грудня, під час засідання, передає кореспондент Львівського порталу.

АТО

Відповідно до ухвали міської ради від 20.10.2016 № 1177 «Про внесення змін до ухвали міськради від 23.04.2015 №4520 «Про затвердження програми забезпечення житлом учасників антитерористичної операції виконком постановив виділити 10 млн грн з міського бюджету Львова.

Управління соцзахисту департаменту гуманітарної політики доручили провести виплату учасникам АТО відповідно до Пункту 16 Програми  за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті Львова на 2016 рік за КТКВК 090412 «Інші видатки на соціальних захист населення».

Як повідомляв Львівський портал, у грудні 22 учасника АТО у Львові отримають одноразову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових потреб у розмірі 100 тис. грн замість земельної ділянки за межами міста Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *