ОСТАННІ НОВИНИ

Українські прикордонники причетні до контрабанди нелегалів за кордон?

|

Держприкордонслужба спільно з військовою прокуратурою перевіряє причетність військовослужбовців до злочинної схеми переправи нелегалів за кордон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

прикордонник

Наприкінці листопада від словацьких колег стало відомо про викриття ними каналу незаконного переправлення громадян Сирії за чеськими та словацькими паспортами і затримання кількох інспекторів, які підозрюються у причетності до цієї злочинної схеми.

Для підрозділів внутрішньої безпеки Держприкордонслужби це стало підставою для початку службової перевірки щодо можливої причетності до цієї злочинної діяльності і військовослужбовців-прикордонників.

Сьогодні до військової прокуратури вже направлено повідомлення про ознаки вчинення злочину та причетність до схеми принаймні одного військовослужбовця. Можливе залучення до злочинної діяльності ще кількох військовослужбовців перевіряється вже спільно з військовою прокуратурою.

У разі, якщо їхня причетність до незаконної діяльності буде встановлена, в залежності від ступеню залучення, на них чекає дисциплінарна або кримінальна відповідальність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *