ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові переселенцям розкажуть про деталі приготування Святої вечері

|

У неділю, 11 грудня  , о 12.00 годині Благодійний фонд «Фундатор» організовує майстер клас з приготування Святої вечері для внутрішньопереміщених осіб. Про це повідомляють організатори.

zagolovna_1

Під час заходу ми спробуємо відтворити настрій святої вечері, дізнатися про таємниці обрядів та перейняти досвід галицьких господинь. Опанувати приготування 12 традиційних страв та долучити до святкування людей, які раніше проживали на Сході України та в Криму.

Подія відбуватиметься за адресою: м.Львів, вул.Дж.Дудаєва 16, ресторан «Галушко».

Довідково:

Благодійний фонд «Фундатор» неприбуткова благодійна організація, що була заснована у Львові у 2016 році.

Місія Фонду – підтримка і сприяння відродженню української культури та духовності.

Напрями діяльності та програми

Стипендіальні програми з підтримки талановитої молоді. Головною метою програми є підтримка молодого покоління, шляхом надання фінансової допомоги на продовження (здобуття) освіти та реалізації власного потенціалу в обраному напрямку. Також метою програми є формування соціально відповідальної молоді у нашому суспільстві.

Культурологічний напрям, а саме реалізація проектів, що покликані об’єднати в собі заходи з просування і відродження української культури та мистецтва, національних традицій українського народу та прищеплення шанобливого ставлення до історії нації.

Протягом останніх півроку команда БФ «Фундатор» розробляла проект з відкриття у Львові «Українського центру національно-культурної реінтеграції». Мета діяльності даного центру: шляхом поширення та популяризації українських національно-культурних традицій серед тимчасово переміщених осіб і їх сімей, що проживають на території Львова та Львівської області, сприяти формуванню їх національної ідентичності та забезпечувати інтеграцію в місцеві громади і реінтеграцію в українське суспільство.

Фото: volyn.tabloyid.com

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *