ОСТАННІ НОВИНИ

Активну молодь запрошують на бесіди за кавою та на презентацію платформи «Mtalk»

|

В суботу, 10 грудня, в коворкінг-центрі CoMMuna, що на вул. Галицькій, 1,відбудеться презентація молодіжної платформи «МTalk» («Молодь Говорить»), метою якої є консолідувати активну молодь, молодіжні громадські організації та організації, що працюють з молоддю задля сталого розвитку та спільних проектів у різних сферах життя міста.

molod_4

Протягом дня учасники матимуть можливість відкрити для себе нові можливості, вдосконалитись та пізнати те, як людина може використовувати свій потенціал для співпраці з іншими цікавими особистостями.

Закликають молодь, яка ще не встигла зареєструватися, зробити це та стати учасником I зустрічі в рамках молодіжної платформи «MTalk». Участь є безкоштовною, проте передбачає попереднє заповнення реєстраційної форми: https://docs.google.com/forms/d/1Ag3RszlnYSUaYAQu6c2l3UmEdcFnKDcgThE8iAqJXmQ/viewform?edit_requested=true

У разі виникнення питань, просять звертатись за телефоном 067 91 23 243 – Діана Наорлевич, а також за допомогою написання повідомлення на сторінку у facebook за посиланням: https://www.facebook.com/platformaMTalk.

Фото: www.mzz.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *