ОСТАННІ НОВИНИ

Водіїв Львівщини закликають бути обережними на дорозі через ожеледицю

|

Правоохоронці попереджають усіх, хто за кермом про ожеледицю на дорогах Львова та області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

ozheleditsya

“За таких умов водіям необхідно ретельно виконувати усі вимоги Правил дорожнього руху, дотримуватись безпечної швидкості руху та дистанції. Не забувайте, що під час ожеледиці гальмівний шлях автомобіля збільшується у рази.

Користуйтесь ременями безпеки та вимагайте цього від своїх пасажирів, а також особливу увагу звертайте на пішоходів. Наближаючись до пішохідних переходів та регульованих перехресть, зменшуйте швидкість та будьте особливо пильними”, – наголошують правоохоронці.

Водночас, як інформують у Службі автомобільних доріг Львівської області, У зв’язку з утворенням ожеледиці на автомобільних дорогах загального користування  внаслідок випадання дощу при температурі повітря, близькій до 00 С, склались умови, які загрожують безпеці дорожнього руху.

Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає водіїв та перевізників утриматись від поїздок до повної ліквідації наслідків негоди.

Під час роботи снігоприбиральної техніки водії повинні забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

Станом на ранок 08 грудня на автомобільних дорогах загального користування для  ліквідації  наслідків негоди максимально задіяна снігоприбиральна  техніка, яка здійснює обробку протиожеледними засобами дорожнього полотна.

Нагадуємо, що в зимовий період  на дорогах області діє 51 пункт відстою великовантажного транспорту.

Фото: autoexpert.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *