ОСТАННІ НОВИНИ

Школярів Львова навчали гуманного ставлення до тварин

|

«Маленький Принц. Львів, що любить тварин», пілотний проект з гуманної освіти, вийшов на фінальну стадію. Участь у ньому взяли семикласники всіх 16 шкіл-учасниць. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

57-a104da0e351e342d842911942959d889

Особливістю проекту стала його інтерактивна складова, де вчитель був модератором, а діти ділились на групи та розв’язували цікаві дидактичні завдання щодо потреб та добробуту тварин, їхнього впливу на наше життя та наслідків людської безвідповідальності. Допомагали в цьому яскраві зошити, які отримала кожна дитина. Їх спільно розробили компанія «Кормотех» та Львівський навчально-методичний центр і ГО «Академія Гуманної Освіти».

Родзинкою проекту стали відвідини ЛКП «Лев» учасниками. Учні кількох шкіл уже встигли відвідати виїзні уроки, що відбулись на підприємстві, та пересвідчитись – що таке відповідальність і звідки беруться безпритульні тварини.

На думку організаторів, «Маленький Принц. Львів, що любить тварин» уже довів свою актуальність та своєчасність. «Ми бачимо зацікавленість дітей, те, як вони пропускають ці знання крізь себе, – говорить координатор проекту Катерина Ковалюк. – Відтак, у травні ми б хотіли продовжити реалізацію проекту у всіх школах Львова та, з часом, масштабувати його на всю Україну».

Варто зауважити, що пілотний проект «Маленький принц. Львів, що любить тварин» зараз триває у 16 навчальних закладах Львова, а саме: у школі-гімназії «Сихівська», гімназії «Євшан», Класичній гімназії, школі-садку «Провесінь», ЛУПГ, а також у школах №93, 94, 97, 3, 27, 15, 75, 42, 63, 2, 54.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *