ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на благодійний концерт пам’яті Квітки Цісик

|

У Львівській Опері 20 грудня відбудеться благодійний гала-концерт пам’яті Квітки Цісик, кошти з якого підуть на закупівлю нового пересувного мамографа для виявлення раку молочної залози. Про це сьогодні, 8 грудня, під час прес-конференції повідомив депутат Львівської міської ради Роман Грицевич, передає кореспондент Львівського порталу.

bb8dbf6-284673-456837687728606-1981272228-n

«Вже в четверте ми проводимо такий благодійний концерт, яким ми вшановуємо пам’ять Квітки Цісик. Цього разу сцена Львівської Опери збере багатьох молодих виконавців, які виконуватимуть пісні цієї видатної співачки. Окрім того, цей концерт відбувається для збору коштів на пересувний мамограф для виявлення раку молочної залози, який буде належати обласному онкологічному центру. Також ми хочемо увагу жінок на те, що існує таке захворювання, як рак молочної залози, який забрав життя багатьом жінкам і в тому числі Квітки Цісик», – розповів він.

За словами співака Павла Табакова, учасники концерту готують для глядачів багато музичних сюрпризів.

«Я дуже радий, що у нас проводять такі концерти, адже вони несуть благодійну складову. І дуже приємно, що цю складову можна нести через мистецтво.  Якщо говорити про творчу складову концерт, то у нас з’явилася акустична програма. Також варто зазначити, що на гостей концерту чекає багато сюрпризів»,- зазначив він.

Фото: Korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *