ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на родинне святкування Старого Нового року

|

БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ запрошує на благодійний вечір родинного святкування Старого Нового року «В гостях  у Василя та Маланки», який відбудеться 13 січня у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка, 35).Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

1

«Вже кілька років поспіль, 13 січня ми збираємося з родинами, молоддю, дітьми, аби спільно помолитися, культурно відпочити, підтримуючи справжні духовні цінності та українські традиції. Цього року у програмі заходу: водіння кози, виступ вертепу від майстерні «Мистецький Простір», святкова гостина української кухні, благодійна лотерея та театралізований ярмарок, виступ гуртів «SOFI BAND», «KRAJKA» (Польща, Перемишль), спільна коляда, а також окрема програма для дітей з аніматорами та багато іншого», – розповідають організатори.

Ведучі свята – актори театру ім. Леся Курбаса: Олег Онещак та Марія Копитчак.

Передбачений благодійний внесок.

«Ваш благодійний внесок – це катехизація дітей, розвиток відповідальної молоді, формування християнських сімей, навчання волонтерів до праці з нечуючими, самотніми, сиротами», – зазначає о. Тарас Милян, керівник БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ.

Замовлення квитків і детальна інформація: 067 67 90 207;  261 13 89; Львів, пл. св. Юра, 5.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *