ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрзалізниці» дадуть 300 мільйонів євро на модернізацію

|

Кабмін погодив склад делегації для участі у переговорах з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) щодо укладення фінансової угоди за проектом модернізації української залізниці Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду 7 грудня, передає “Інтерфакс-Україна”.

залізниця

За словами міністра інфраструктури, головною метою цієї угоди є залучення інвестицій в обсязі близько €300 млн для будівництва другої колії на деяких дільницях, електрифікації та модернізації систем сигналізації та зв’язку Укрзалізниці.

Нагадаємо, що Укрзалізниця погодила останні деталі кредиту від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) і Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) на електрифікацію напрямку Долинська-Миколаїв-Колосівка загальним обсягом €300 млн.

«По €150 млн від кожного з банків. Вигідні умови, прийнятні терміни. Узгодили графік підготовки всіх документів, які дозволять швидко вийти на підписання цих угод», – повідомляв голова компанії Войцех Балчун.

На його думку, провідні європейські банківські інститути сьогодні сприймають Укрзалізницю як надійного партнера для довготривалої співпраці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *