ОСТАННІ НОВИНИ

У «Шегинях» прикордонники впіймали вірменина, що шукав кращого життя

|

Прикордонники відділу «Шегині» затримали чоловіка, який намагався обійти пункт пропуску та порушити кордон з Польщею. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

virmeniyaСьогодні вночі, на українсько-польському кордоні прикордонний наряд Мостиського загону під час охорони ділянки кордону, що прилягає до пункту пропуску «Шегині», побачив сліди на снігу які вели в бік сусідньої держави. «Негайно було розпочато переслідування ймовірного порушника державного кордону і за лічені метри від сусідньої Польщі прикордонники наздогнали розшукуваного. Затриманим виявився чоловік без документів, що посвідчують особу, зі слів громадянин Республіки Вірменія, 1978 року народження.  В ході подальшого розбору з’ясувалось, що затриманий громадянин два дні тому легально прилетів з Єревану до міста Київ, а до країн Європи намагався потрапити в пошуках кращого життя», – йдеться у повідомленні.

Наразі громадянина затримано в адміністративному порядку до встановлення особи, в подальшому він буде притягнений до адміністративної відповідальності за спробу незаконного порушення державного кордону України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *