ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться міжнародний турнір з художньої гімнастики

|

Кращі гімнастки позмагаються за перемогу на ХХI-му Міжнародному турнірі з художньої гімнастики «БАГІРА – 2016». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

kanaeva-71623

10-11 грудня в Універсальному спортивному залі СКА (вул. Генерала Грекова, 1) відбудеться ХХI-ий Міжнародний турнір з художньої гімнастики «БАГІРА – 2016», у якому візьмуть участь понад 250 гімнасток з України та інших держав. Цей турнір дає змогу спортсменкам визначити найсильніших в традиційному та  найпрестижнішому турнірі з художньої гімнастики, який вже 21 рік проводиться у нашому славетному місті Лева.

11 грудня під час нагородження переможців відбудеться свято Миколая.

«Гнучкі, стрункі гімнастки в яскравих костюмах, що виконують складні вправи, –  це видовище, яке зачаровує. Але насправді художня гімнастика, як і будь-який інший видів спорту, – пекельна праця. Запрошуємо всіх охочих прийти на турнір, підтримати гімнасток у боротьбі за перемогу та отримати естетичне задоволення від одного з найкрасивіших і жіночних видів спорту», – розповів Ігор Ваулін, директор клубу.

«Щоразу, коли я відвідую змагання з художньої гімнастики, то отримую неабияке естетичне задоволення. Я бачу скільки в нас талановитих гімнасток і скільки в них бажання стати кращими у своєму виді спорту. Тому успіхів Вам у змаганнях і нехай переможе найкращий», – зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Програма заходу:

10.12.

9:00 – початок змагань,

15:00 – урочисте відкриття турніру.

11.12.

9:00 – початок другого дня змагань

15:00 – свято Миколая, нагородження переможців та призерів змагань та закриття турніру.

Фото: Чемпіон

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *