ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідні до Львова приїдуть кращі українські фехтувальники

|

Упродовж 9 – 11 грудня у Львові відбудеться етап Кубку України з фехтування, присвячений пам’яті Заслуженого тренера кол. СРСР, засновника української школи фехтування, видатного спортивного педагога, професора Вадима Андрієвського. Упродовж трьох днів провідні спортсмени України визначатимуть кращих в особистій першості змагань з фехтування на шаблях та рапірах серед чоловіків і жінок. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА, передає Львівський портал.

538511_1481100653_610x344_3_0

Змагання відбуватимуться на фехтувальних доріжках комплексної спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (вул. М. Черемшини, 17). Урочисте відкриття розпочнеться 10 грудня о 12:00 годині.

Програма змагань:

9 грудня – день приїзду, налаштування обладнання, контроль зброї, шабля (чоловіки, жінки);

10 грудня – особисті змагання, шабля, чоловіки, жінки. Початок о 10:00 год.

11 грудня – особисті змагання, рапіра, чоловіки, жінки. Початок о 10:00 год.

Довідка

Вадим Олексійович Андрієвський (26 грудня 1912 – 12 січня 1994) – майстер спорту СРСР, Заслужений тренер СРСР, один із засновників вітчизняної школи фехтування, видатний спортивний педагог, професор. Упродовж 20-ти років він очолював тренерський штаб збірної команди України, зробив значний внесок у формування науково-методичних засад підготовки фехтувальників високої кваліфікації.

Вадим Андрієвський мав незаперечний авторитет у середовищі вітчизняних та закордонних фахівців фехтування, запрошувався і неодноразово виїжджав на змагання та семінари тренерів у провідні фехтувальні країни світу. До кінця життя вів активну професійну діяльність, передавав досвід молодим викладачам, тренерам, студентам, співпрацював із громадськими фізкультурно-спортивними організаціями Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *