ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік незаконно вирощував коноплю

|

На Львівщині правоохоронці вилучили у чоловіка рослини конопель. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

hemp

Працівники Бродівського відділення поліції під час санкціонованого обшуку виявили у будинку та в господарських приміщеннях місцевого мешканц рослини конопель. Правоохоронці вилучили 25 кущів нарковмісної рослини та висушену подрібнену речовину рослинного походження,  спаковану у коробку.

Як пояснив правоохоронцям власник помешкання, рослини він вирощував для власних потреб.

«Виявлені речовини та кущі були скеровані на експертизу, під час якої експерти встановили, що це дійсно є рослини конопель, а речовина у коробціє канабісом, який відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонений. Загальна маса виявленого канабісу становить майже два кілограми», – розповів начальник Бродівського відділення поліції підполковник поліції  Йосип Галицький.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України та за статтею незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – від двох до п’яти років. Проводиться досудове розслідування.

Фото: EdaPlus.Info

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *