ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні шукають головного люстратора

|

Міністерство юстиції оголосило конкурс на заміщення вакантної посади директора департаменту з питань люстрації. Відповідний наказ за підписом заступника міністра Ганни Онищенко оприлюднено на офіційному сайті Мінюсту, передає кореспондент Львівського порталу.

люстрація

«Ми запрошуємо професійних юристів взяти участь у конкурсі. Відбір буде проведено за принципами повної відкритості. Участь у конкурсному відборі зможуть взяти всі, хто відповідатиме кваліфікаційним вимогам. Строк подачі документів становить 30 днів з моменту публікації наказу», – йдеться у повідомленні.

На час проведення конкурсного відбору куратором роботи Департаменту з питань люстрації призначено заступника Міністра юстиції Сергія Петухова.

Раніше Львівський портал повідомляв, що головним люстратором України стала 23-річна уродженка Львівщини Ганна Калинчук. Виконуючка обов’язків директора департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції не має наміру подавати документи для участі в конкурсі на посаду директора цього департаменту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *