ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде «Битва модельєрів» зі всієї України

|

Студенти – дизайнери одягу з усієї України позмагаються за першість у форматі fashion show. 8 грудня о 18.00 год у клубі Picasso у Львові вшосте відбудеться «Битва модельєрів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради міста.

1

Участь у конкурсі візьмуть представники 18 навчальних закладів 11 міст України: Львова, Житомира, Києва, Харкова, Одеси, Миколаєва, Хмельницького, Червонограда, Тернополя, Херсона та Кривого Рогу.

До участі у перегляді приймали колекції у 3 номінаціях: «Етностиль», «Модний образ» та «Час Різдва». Кожен заклад-учасник мав право безкоштовно подати по 1 колекції одягу на кожну з номінацій.

Як зазначають організатори, цього разу приємно здивувала кількість охочих долучитися до конкурсу: якщо першого року надійшло 13 колекцій одягу, то цьогоріч – уже 50. А наступного року змагання і зовсім планують перевести на міжнародний рівень.

«У нас у Львові є Програма сприяння розвитку підприємництва, і цей конкурс – один із її заходів, – зазначає представник міського управління економіки Юлія Філь. – Із кожним роком кількість учасників змагання все збільшується, що не може не тішити. Ми пишаємось тим, що маємо таку талановиту молодь».

Головою журі конкурсу буде Голда Виноградська, дизайнер, Голова Національного галузевого партнерства у легкій промисловості України «FASHION GLOBUS UKRAINE». Також роботи оцінюватимуть партнери та спонсори змагання, представники місцевої влади.

Організатори «Битви модельєрів»: ПРАТ «Гал–ЕКСПО» та Львівський коледж легкої промисловості КНУТД. Захід відбудеться за підтримки Департаменту економічної політики Львівської міської ради та Департаменту освіти й науки ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *