ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛКП «Лев» двоє собак чекають нових господарів, які б відновили їх довіру до людей

|

У ЛКП «Лев» шукають  нових господарів для двох чудових собак, які через певні життєві обставини стали агресивними до людей. У підприємстві надіються, що хоробрі господарі для них знайдуться і зможуть повернути їм любов до людей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛКП «Лев».

1

«Ми не знаємо, як складалось життя Дені та Павлика до потрапляння на ЛКП «Лев», але дуже віримо, що принаймні постаріють вони в люблячому оточенні»,  – йдеться у повідомленні.

«Дені (сірий гладкошерстий) – наш старожил, який вже тривалий час перебуває на ЛКП «Лев». Господарів йому ми знайти не змогли, хоча намагались неодноразово. Згідно з правилами нашої роботи, у такому разі собака має бути відпущений на вулицю. Але Дені агресивний, бо, очевидно, має образу на людей за якісь їхні вчинки щодо нього у минулому. За таких умов законодавство вимагає у нас провести евтаназію тварини. У Павлика (кудлатий собака) схожа історія, хоча на ЛКП «Лев» він перебуває трохи менше часу. Попри те, нам вкрай непросто зважитися на такий крок, адже щодня бачимо багато різних собачих доль, рятуємо тварин з критичних станів, а тому віримо, що кожен собака заслуговує на шанс, на довіру та на дружбу», – наголошують у ЛКП «Лев».

«Постійне життя у невеличкому вольєрі в ЛКП – це не найщасливіша доля для тварини. Разом з тим, ми змушені витрачати на утримання цих собак кошти, які могли б піти на лікування інших тварин (нагадаємо, ЛКП «Лев» є ветеринарно-стерилізаційним центром, а не притулком). Ми звертаємось до усіх небайдужих долучитися до пошуку відповідальних господарів для Дені і Павлика, господарів, які готові виявити трохи більше терпіння, залучити кінолога та адаптувати цих тварин, аби забезпечити їм щасливу старість у справжній дружній родині. На вулиці ці собаки часто сприймають перехожих людей як загрозу і нападають. У їхній біографії вже більше двох випадків укусів , тому їх перебування там є небезпечним. Але господар, що знайде до тварин підхід, отримає надійних охоронців для себе та своєї території.
Маємо тиждень часу на те, аби об’єднати зусилля і допомогти цим двом собакам. Дуже сподіваємося на вашу допомогу!», – повідомляють у підприємстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *